Seizoenplaats camping

Zoekt u een seizoenplaats camping midden in Friesland, tussen historische dorpjes in het Friese merengebied? Een seizoensplek op een camping waar u gedurende het campingseizoen elk weekend & vakantie (of gewoon elke dag) naartoe zou kunnen gaan omdat het úw seizoenplaats is? Of omdat u in 2020 vanwege het Corona-virus liever vakantie in eigen land door wilt brengen?

Wij hebben nog enkele seizoenplaatsen beschikbaar voor de periode van 1_april tot 1_november 2020 …

Seizoenplaats camping tarief

Voor € 882,61 (seizoenplaats inclusief uw stroomverbruik, BTW en toeristenbelasting) kunt u 7 maanden kamperen met uw caravan of bungalowtent middenin in de (vakantie)sfeer van onze jachthaven.

Zoekt u een camping aan het water in Friesland? Gezellig druk maar niet overvol? Graag geven wij u onze camping in overweging!

seizoenplaats-friesland
Sommige seizoenplaatsen rechtstreeks aan het water…

Sommige van onze campinggasten bezitten zelf ook een boot. Maar het merendeel vindt de sfeer en levendigheid van een jachthaven gewoon gezellig. Ook hengelsporters weten onze camping goed te vinden.

Er is van alles te doen in deze regio. En verspreid over het seizoen zijn er diverse regionale evenementen en activiteiten. In 2020 zijn vanwege het Corona-virus meerdere evenementen geannuleerd.

U kunt uw eigen boot meenemen om vaartochten te gaan maken over de omliggende meren, met de camping als uitvalsbasis. Informeer gerust naar de ligplaats-mogelijkheden en het te water laten.

seizoenplaats-camping-Friesland

Meer lezen over onze camping?