Seizoenplaats camping aan het water

Geplaatst op

Zoekt u een seizoenplaats op een camping aan het water in Friesland? Gezellig druk maar niet overvol? Dan geven wij u graag onze camping in overweging! De standplaatsen liggen in het midden van onze haven, omgeven door boten en masten.

Sommige van onze campinggasten bezitten zelf ook een boot. Maar het merendeel vindt gewoon de sfeer en levendigheid van een jachthaven erg gezellig. Ook hengelsporters weten onze camping goed te vinden.

U kunt dus prima uw eigen boot meenemen om vaartochten te gaan maken over de omliggende meren, met onze camping als uitvalsbasis. Vraag ons naar de ligplaats-mogelijkheden. voor het te water laten van uw boot hebben we een portaalkraan en een trailerhelling voorhanden.

seizoenplaats-friesland
Meerdere seizoenplaatsen rechtstreeks aan het water…

Seizoenplaats camping Friesland

Zoekt u een seizoenplaats camping midden in Friesland, tussen historische dorpjes in het Friese merengebied? Een seizoensplek op een camping waar u gedurende het campingseizoen elk weekend & vakantie (of gewoon elke dag) naartoe zou kunnen gaan omdat het úw seizoenplaats is?

Extra seizoensplaatsen camping Lemsterpoort

Er is van alles te doen in deze regio. En verspreid over het seizoen zijn er diverse regionale evenementen en activiteiten.

seizoenplaats-camping-Friesland

Seizoenplaats camping tarief

Voor € 895 (seizoenplaats exclusief BTW, toeristenbelasting en stroomverbruik) kunt u 7 maanden kamperen met uw caravan of bungalowtent middenin in de (vakantie)sfeer van onze jachthaven.

Uw werkelijke stroomverbruik wordt aan het einde van het seizoen berekend.

seizoensplaatsen-aan-het-water

Meer lezen over onze camping?