Camping Sloten

Geplaatst op

In Friesland, nabij het IJsselmeer ligt onze camping. Midden tussen de Friese meren en direct tegen het historische vestingstadje Sloten aan. Hierdoor worden wij vaak “camping Sloten Friesland” genoemd. Dit Friese Elfsteden-stadje biedt mooie bezienswaardigheden, zoals korenmolen “De Kaai”. Ook zijn er meerdere terrasjes en een supermarkt. Regelmatig zijn er (toeristische) activiteiten in Sloten (http://www.sloten.nl). Of in de directe omgeving (in omliggende plaatsen zoals Lemmer, Balk,Woudsend en Sneek). Tijdens grotere Friese evenementen wordt onze camping in Sloten druk bezocht! Zoals bij het Skûtsjesilen (https://www.skutsjesilen.nl/) en het Glemmer Beach festival (https://www.glemmerbeach.nl/). Vanwege Corona is (bijna) alles anders in 2020… dus hou de actuele berichtgeving in de gaten!

Voor campeerders (met caravan, camper of tent) die graag op een camping aan het water willen staan, hebben wij een camping-kampeerveld beschikbaar met circa 20 plaatsen.

Camping camperveld op jachthaven
Camping campeerveld op jachthaven Lemsterpoort

Origineel camperen in de levendige sfeer van een jachthaven. Omgeven door boten en tingelende masten…..

Er zijn ook enkele camping seizoensplekken beschikbaar [lees meer]

Het kampeerterrein, direct na de slagboom achteraan op de jachthaven, is voorzien van een drainage-systeem. Het eerste veld is voorbestemd voor caravans en bungalowtenten. Het tweede veld is bedoeld voor de campers.

Vanwege de Corona-crisis blijven de algemene Overheidsmaatregelen gewoon van kracht: alle bezoekers respecteren de “1,5-meter-afstand”-regel, wassen vaker hun handen, en blijven thuis als zij zich ziekerig voelen.

Heeft u een boot, camper, caravan of tent en gebruikt u liever uw eigen toilet? Uw chemisch toilet kan worden gereinigd, buiten bij ons afvalstation.

Camping aan het water

Passanten die tijdens hun reis of vaartocht over de Friese meren op zoek zijn naar een camping aan het water, of een camping met jachthaven, zijn van harte welkom!

Camping Sloten aan het water, gelegen op jachthaven De Lemsterpoort.
Camping Sloten aan het water

En…vaartochten in Friesland…dat zijn er vele! Kijk maar eens op de website van VVV Friesland:

https://www.friesland.nl/nl/plannen/zien-en-doen/activiteiten/1000-routes/alle-vaarroutes

Wegwijs op onze jachthaven met camping

Alvast vooraf uw plekje reserveren is bij onze camping Sloten Friesland niet nodig. Als we 100% zijn volgeboekt, zullen wij dat tijdig op deze site vermelden!

Campeerders mogen van dezelfde faciliteiten gebruik maken als die van onze vaste leden. Voor onze camping gasten gaat het dan vooral om gebruikmaking van de douches, de wasmachines en wasdroger, aansluiting op de elektriciteit.

U mag ook gebruik maken van de andere klantvoordelen (korting restaurant Mallemok)!

Om u snel wegwijs te maken binnen onze jachthaven en camping in Sloten, vindt u ook een plattegrond en faciliteiten-overzicht op deze website. Antwoorden over de wijze van aanmelden en andere veel voorkomende vragen vindt u onder FAQ.

Het heeft voorkeur om even bij de havenmeester langs te gaan in het havenkantoor. U kunt dan kennismaken, alvast afrekenen en uw vragen stellen. Vergeet ook niet om muntgeld te wisselen voor de douches, en eventueel voor de was- en droogmachine (speciale muntstukken).

De tarieven vindt u onder PassantenTarieven.

De havenmeester loopt tweemaal per dag zijn rondje langs de hele jachthaven. ‘s-Avonds rond 19:00, en ‘s-ochtends rond 09:00.

Het verzoek is om geen personenauto’s naast de tent te parkeren. Graag op de parking te laten staan!

Camperen aan het water

[Naar Passanten tarieven]