Camping Sloten

In Friesland, nabij het IJsselmeer, midden tussen de Friese meren, ligt camping Sloten Friesland. Met omliggende plaatsen zoals Lemmer en Balk en direct tegen het historische vestingstadje Sloten aan. Dit Friese Elfsteden-stadje biedt mooie bezienswaardigheden, zoals korenmolen “De Kaai” en beschikt over meerdere terrasjes en een supermarkt. Regelmatig zijn er (toeristische) activiteiten [leesmeer] http://www.sloten.nl/. Tijdens grotere Friese evenementen, zoals het Skûtsjesilen (https://www.skutsjesilen.nl/) en het Glemmer Beach festival (https://www.glemmerbeach.nl/) wordt onze camping in Sloten druk bezocht!

Voor campeerders (met caravan, camper of tent) die graag op een camping aan het water willen staan, hebben wij een camping-campeerveld beschikbaar met circa 20 plaatsen.

Camping camperveld op jachthaven
Camping campeerveld op jachthaven

Origineel camperen in de levendige sfeer van een jachthaven. Omgeven door boten en tingelende masten…..

Een seizoenplaats voor uw caravan of tent is mogelijk in de periode April tot November.

Het camping gedeelte ligt achteraan op het jachthaven-terrein, voorbij de slagboom.

Camping aan het water

Passanten die tijdens hun reis of vaartocht over de Friese meren op zoek zijn naar een camping aan het water, of een camping met jachthaven, zijn van harte welkom!

Camping Sloten aan het water, gelegen op jachthaven De Lemsterpoort.
Camping Sloten aan het water

En…vaartochten in Friesland…dat zijn er vele! Kijk maar eens op de website van VVV Friesland:

https://www.friesland.nl/nl/plannen/zien-en-doen/activiteiten/1000-routes/alle-vaarroutes

Wegwijs op onze jachthaven met camping

Alvast vooraf uw plekje reserveren is bij onze camping Sloten niet nodig. Als we 100% zijn volgeboekt, zullen wij dat tijdig op deze site vermelden!

Campeerders mogen van dezelfde faciliteiten gebruik maken als die van onze vaste leden. Voor onze camping gasten gaat het dan vooral om gebruikmaking van de douches, de wasmachines en wasdroger, aansluiting op de elektriciteit.

U mag ook gebruik maken van de andere klantvoordelen (korting restaurant Mallemok)!

Om u snel wegwijs te maken binnen onze jachthaven, vind u ook een plattegrond en faciliteiten-overzicht op deze website. Antwoorden over de wijze van aanmelden en andere veel voorkomende vragen vindt u onder FAQ.

Het heeft voorkeur om even bij de havenmeester langs te gaan in het havenkantoor. U kunt dan kennismaken, alvast afrekenen en uw vragen stellen. Vergeet ook niet om muntgeld te wisselen voor de douches, en eventueel voor de was- en droogmachine (speciale muntstukken).

De havenmeester loopt tweemaal per dag zijn rondje langs de hele jachthaven. ‘s-Avonds rond 19:00, en ‘s-ochtends rond 09:00.

Het verzoek is om geen personenauto’s naast de tent te parkeren. Graag op de parking te laten staan!

[Naar Passanten tarieven]