Tentpassanten

Voor tentcampeerders, caravans, en campers die graag midden in de sfeer van een jachthaven willen staan, hebben wij een campeerveld beschikbaar met circa 15 tot 20 plaatsen. Gelegen achter de slagboom.

Camping camperveld op jachthaven

Camping campeerveld op jachthaven

Tentcampeerders mogen van dezelfde faciliteiten gebruik maken als die van onze vaste leden. Voor onze camping gasten gaat het waarschijnlijk dan vooral om gebruikmaking van de douches, wasmachines en aansluiting op de elektriciteit.

Alvast een camperplekje reserveren vooraf, is niet noodzakelijk.

Het heeft voorkeur om even bij de havenmeester langs te gaan in het havenkantoor. U kunt dan kennismaken, alvast afrekenen en uw vragen stellen, . Vergeet ook niet om muntgeld te wisselen voor de douches, en eventueel voor de was- en droogmachine (speciale muntstukken).

De havenmeester loopt tweemaal per dag zijn rondje langs de hele jachthaven. ‘s-Avonds rond 19:00, en ‘s-ochtends rond 09:00.

Het verzoek is om geen personenauto’s naast de tent te parkeren, maar graag op de parking te laten staan.

Om u snel wegwijs te maken bij onze jachthaven, vind u ook een plattegrond en faciliteiten-overzicht op deze website. Antwoorden over de wijze van aanmelden en andere veel voorkomende vragen vindt u onder FAQ.

Geniet ook mee van de andere klantvoordelen (korting restaurant Mallemok)!

[naar pagina Passanten-tarieven]