Camperplaats

Bent u op zoek naar een leuke camperplaats in Friesland? Direct naast een  historisch stadje uit de 13e eeuw (Sloten)? U bent van harte welkom!

Wij beschikken over 10 verharde camperplaatsen, rechtstreeks aan het water van de jachthaven. Het lijkt bijna alsof u met een “camperboot” in de haven ligt!

Als alle camperplaatsen bezet zijn, bieden we altijd nog een uitwijkmogelijkheid naar ons campingveld (dat meer achteraan op de jachthaven, achter de slagboom, gelegen is) bij de andere caravans en tenten.

Bij aankomst kunt u met uw camper vrijelijk gaan staan op elke beschikbare camperplaats.

Camperplaats

Camperplaats aan het water

Alvast een camperplaats reserveren vooraf, is voor niemand mogelijk.

Het verzoek is om na aankomst bij de havenmeester langs te gaan in het havenkantoor. U kunt dan kennismaken, alvast afrekenen en uw vragen stellen. Vergeet ook niet om muntgeld te wisselen voor de douches en speciale muntstukken voor de was- en droogmachine. In het andere geval is het handig te weten dat de havenmeester tweemaal per dag zijn ronde langs de hele jachthaven loopt:  ‘s-avonds rond 21:00, en ‘s-ochtends rond 09:00.

Camperplaats bij jachthaven De Lemsterpoort

Camperplaats bij jachthaven De Lemsterpoort

Camperplaatsen direct aan het water

Camperplaatsen direct aan het water

Om u snel wegwijs te maken bij onze jachthaven, vind u ook een plattegrond en faciliteiten-overzicht op deze website. Antwoorden over de wijze van aanmelden en andere veel voorkomende vragen vindt u onder Veelgestelde vragen.

Als camperpassant mag u van de dezelfde faciliteiten gebruik maken als onze vaste leden. De belangrijkste daarvan voor u als camperpassant zijn waarschijnlijk:

  • Sanitairgebouwen, toilet, douche (€ 1,00 per 6 minuten)
  • Wasmachine (€ 4,00) en wasdroger (€ 2,00), speciale muntstukken verkrijgbaar bij de havenmeester
  • Chemisch toilet schoonspoelen
  • Klantvoordelen (korting restaurant Mallemok)

[naar pagina Passanten-tarieven]