Camperplaats

Geplaatst op

Bent u op zoek naar een leuke camperplaats in Friesland? Direct naast een  historisch stadje uit de 13e eeuw (Sloten)? U bent van harte welkom!

Onze camperplaatsen zijn vanaf 1 April 2024 weer beschikbaar!

Wij beschikken over 10 verharde camperplaatsen, rechtstreeks aan het water van de jachthaven. Het lijkt bijna alsof u met een “camperboot” in de haven ligt!

Camperplaats bij jachthaven De Lemsterpoort
Camperplaats bij jachthaven De Lemsterpoort

Bij aankomst kunt u met uw camper vrijelijk gaan staan op elke beschikbare camperplaats.

Alvast een camperplaats (CP) reserveren vooraf, is voor niemand mogelijk.

Als alle camperplaatsen bezet zijn, bieden we altijd nog een uitwijkmogelijkheid naar ons campingveld (dat meer achteraan op de jachthaven, achter de slagboom. Het voorste veld daar is bedoeld voor de caravans. Het tweede veld is bestemd voor de Campers.

Camperplaatsen op het campeerveld
Camperplaatsen op het campeerveld

Graag brengen we de ervaring van eerdere gasten met onze camper staanplaats onder uw aandacht: Reviews Campercontact (NKC)

Camperplaatsen op campeerveld

Camperplaats in Friesland? Sloten!

Camperplaatsen direct aan het water
Camperplaatsen direct aan het water

Het verzoek is om na aankomst bij de havenmeester langs te gaan in het havenkantoor. U kunt dan kennismaken, alvast afrekenen en uw vragen stellen. Vergeet ook niet om muntgeld te wisselen voor de douches en speciale muntstukken voor de was- en droogmachine.

Handig om te weten is dat de havenmeester tweemaal per dag zijn ronde langs de hele jachthaven loopt:  ‘s-avonds rond 19:00, en ‘s-ochtends rond 09:00.

Camperplaats. Betonnen rijplaten met gras rondom..
Camperplaats. Betonnen rijplaten met gras rondom..

Om u snel wegwijs te maken bij onze jachthaven, vind u ook een plattegrond en faciliteiten-overzicht op deze website. Antwoorden over de wijze van aanmelden en andere veel voorkomende vragen vindt u onder Veelgestelde vragen.

Als camperpassant mag u van de dezelfde faciliteiten gebruik maken als onze vaste leden. De belangrijkste daarvan voor u als camperpassant zijn waarschijnlijk:

Sanitairgebouwen, toilet, douche (€ 1,00 per 4 minuten).

Wasmachine (€ 4,00) en wasdroger (€ 2,00), speciale muntstukken verkrijgbaar bij de havenmeester.

Chemisch toilet schoonspoelen.

Klantvoordelen (korting restaurant Mallemok)

[naar pagina Passanten-tarieven]