Bootpassanten

Geplaatst op

Bootpassanten, op doorreis door het Friese Merengebied, zijn bij jachthaven “De Lemsterpoort” van harte welkom!

Tijdelijke gasten mogen van dezelfde faciliteiten gebruik maken als die van onze vaste leden.

De vrije ligplaatsen voor bootpassanten (zeilboten, motorboten etc.) liggen verspreid over de jachthaven, tussen de andere (ca. 300) vaste liggers. Aan de voorzijde van de jachthaven, in de sloot “Ee”, zijn zijn 30 ligplaatsen beschikbaar. Iets verder weg gelegen, aan de Zuid-Oostzijde van de jachthaven, liggen nog 2 lange steigers van 100 meter elk, met plaats voor circa 20 boten.

Bij aankomst kunt u uw boot afmeren in de aanmeldsteiger, die direct naast het havenkantoor ligt. Als de havenmeester niet in het kantoor aanwezig is, is hij meestal elders op de jachthaven aan het werk. U kunt hem dan telefonisch bereiken.

De havenmeester zal met u overleggen welke ligplaats (aanlegsteiger en ligplaatsnummer) het best geschikt is voor u, en uw boot (lengte, diepgang). U kunt uw vragen stellen, afrekenen (Ideal of contant), en vergeet ook niet om naar muntgeld om te wisselen voor de douches, wasmachines, electiciteit- & wateraansluiting..

Aanmeldsteiger passanten
Aanmeldsteiger passanten

De tarieven vindt u onder PassantenTarieven.

De havenmeester loopt tweemaal per dag zijn rondje langs de hele jachthaven. ‘s-Avonds rond 19:00, en ‘s-ochtends rond 09:00.

Om u snel wegwijs te maken bij onze jachthaven, vind u ook een plattegrond en ligplaatsen-overzicht op deze website. Antwoorden over de wijze van aanmelden en andere veel voorkomende vragen vindt u onder FAQ.

Geniet ook mee van de andere klantvoordelen (korting restaurant Mallemok)!

[naar pagina Passanten-tarieven]