Aanmelden Nieuwsbrief

Wij streven ernaar om correspondentie zoveel mogelijk per mail af te handelen. Zo kunnen wij u goed en tijdig bereiken, ook als u bijvoorbeeld langere tijd niet op uw woonadres bent (vanwege vakantie bijvoorbeeld).

Daarnaast introduceren we een nieuwsbrief, waarin we u informeren over de gebeurtenissen rondom onze haven. Met allerlei handige weetjes om u tijdens het verblijf op onze haven zoveel mogelijk te “ontzorgen”. Alles bij de hand op één website zeg maar.

Tegelijkertijd willen we ongewenste “spam”-mails zo goed mogelijk voorkomen. Daarom beperken we het aantal nieuwsbrieven & commerciële uitingen tot maximaal 6 per jaar.

 

Door te klikken op onderstaande link kunt u uw voorkeuren aangeven, zoals ook de schrijftaal waarin u wilt aangeschreven worden!

 

Voor de gasten die op 15-10 een mail kregen, komt er een nieuwe inschrijfmail. U kunt de mail weggooien. Het ging helaas fout omdat uw emailadres al bestond, en dus niet nogmaals ingeschreven kon worden.

Link voor nieuwe aanmelders voor de nieuwsbrief & uw emailvoorkeuren (niet voor de gasten die van ons een mail ontvingen voor het updaten van de emailvoorkeuren).

 

Uitschrijven is bij elk bericht steeds mogelijk