Nieuwe Website

Met ingang van vandaag (6 juli 2018) heeft jachthaven De Lemsterpoort een nieuwe website…. althans het begin ervan!

Elke week zullen er nieuwe elementen aan deze website worden toegevoegd, erop gericht om al onze bezoekers zo goed mogelijk te informeren. Allerlei weetjes, brochures, formulieren, maar ook recente of toekomstige gebeurtenissen rond onze jachthaven gaan we via de website met u delen.

Wij vinden het leuk om van u terugkoppeling (mondeling of via een mail) te krijgen, zodat we daarmee de website ook gericht kunnen doorontwikkelen. Heeft u het antwoord gevonden dat zocht, of miste u dingen? Is de structuur overzichtelijk, en de informatie voldoende gedetailleerd? We horen/lezen het graag!

Uiteindelijk hopen wij dat ook deze ruimer toegankelijke informatie bijdraagt in uw zorgeloze ontspanning op onze jachthaven!

 

Heeft u vragen? Mist u dingen? Of heeft u juist een mooie suggestie? Laat het ons weten!

Winterstalling tarieven 2018

Het is u misschien al opgevallen: de tarieven & voorwaarden van de winterstalling, en aanvullende diensten, zijn op onze website vermeld!

Onze huidige ligplaatsen-klanten zijn ook aangeschreven, zodat wij na ontvangst van de opdrachtformulieren met onze planning van de werkzaamheden en indeling van de stallingslocaties kunnen starten.

Voor meer informatie: Winterstalling tarieven 2018/2019

Heeft u vragen? Mist u dingen? Of heeft u juist een mooie suggestie? Laat het ons weten!

Wegwerkzaamheden

Het zal onze haven-bezoekers de afgelopen weken vast niet zijn ontgaan dat er men flink werkt aan de toegangsweg. De hele weg vanaf de entree tot aan de slagboom wordt gerenoveerd.

Na het ophogen en egaliseren van het wegdek is er weer glad bestraat (met de oorspronkelijke straatklinkers). Ook is de riolering vervangen, en de afwatering verbeterd.

Vooruitlopend op deze wegwerkzaamheden hebben we de walbeschoeiing vernieuwd, en voorzien van hardhouten materialen.

De wegwerkzaamheden vangen  s’ochtends vroeg (om 07:00) aan om de periode van overlast zo kort mogelijk te houden. De verwachting is dat er in totaal drie werkweken nodig zijn, en dat alles er weer netjes bij ligt op vrijdag 26 oktober. Oponthoud zou kunnen ontstaan door slechte weersomstandigheden.

Aan het einde van de werkdag (na 16:00) wordt de open gebroken weg afgedekt met rijplaten, zodat u toch de haven nog met de auto kunt verlaten.

Halverwege de werkzaamheden, tot net voorbij de groene loods, kan de centrale parking weer worden bereikt.

De havengasten die vooraan parkeren raden we aan om er bij het parkeren op te letten dat uw voertuig  niet klem kan worden gezet door dagjesmensen die een terrasje in Sloten komen pakken.

Alle boten die deze  weken uit het water zijn getakeld, voor winterstalling op het voorste parkeerterrein,  hebben we tijdelijk geparkeerd op  de centrale tweede parking . U kunt daar uw boot klaarmaken voor de winter. Zodra het nieuwe wegdek het toelaat zullen wij die boten verplaatsen naar hun definitieve winterplek.

 

Heeft u vragen? Mist u dingen? Of heeft u juist een mooie suggestie? Laat het ons weten!