Winterstalling voor uw boot in Friesland

Winterstalling boot binnenstalling

Wij verzorgen graag winterstalling voor uw boot in twee verwarmde/vorstvrije loodsen (met vloerverwarming). Er is plaats voor ca. 150 motor- en zeilboten. Niet alleen die van onze eigen havengasten.. Ook voor booteigenaren uit andere jachthavens verzorgen wij de winterstalling van hun boot.

Twee grote loodsen

Binnenstalling

Binnenruimte voor 150 boten

Winterstalling boot buitenstalling

Daarnaast hebben we drie terreinen beschikbaar als buitenstalling. Die hebben ruimte voor ca. 200 boten. Zeiljachten kunnen met staande mast overwinteren.

Winterstalling buiten

Werkzaamheden

  • Met onze botenkraan, geschikt voor vaartuigen tot 24 ton, hijsen wij uw vaartuig uit het water. De maximale diepgang van de jachthaven is ca. 1.90m.
  • Alvorens uw boot in de stalling te plaatsen, spuiten wij het onderwaterschip met een hogedrukspuit schoon.
  • Vervolgens wordt uw boot op een veilige stalen bok gezet. De Hydrotrans-trailer verplaatst deze vervolgens naar de winterstalling.

Gunstige tarieven voor winterstalling

Wij hebben vele jaren ervaring met winterstalling voor boten, en hebben elk jaar een hoge bezettingsgraad. Met als gevolg dat onze tarieven gunstig kunnen blijven. Wij informeren u graag daarover!

Onderstaande winterstalling-formulieren kunt u via het linkje downloaden. U vindt daarin u ook (gedetailleerd) onze tarieven: