Jachthaven

Geplaatst op

Jachthaven “De Lemsterpoort” is een gezellige haven direct gelegen naast het historische stadje Sloten (Friesland). Al sinds de 13e eeuw zeer gunstig gelegen aan diverse verbindingswegen en een ideale uitvalsbasis naar verschillende vaargebieden. Uitgestrekte meren zoals het Slotermeer en De Grote Brekken zijn binnen 30 minuten te bereiken. Lemmer, het Heegermeer, het Tjeukemeer en het IJsselmeer zijn in hooguit 60 minuten te bereiken.

Ligplekken

Onze haven beschikt over 300 vaste ligplekken en 50 ligplekken voor bootpassanten. Wij bieden tevens winterstalling en hebben een fulltime technisch medewerker in loondienst, met 14 jaar technische werkervaring i.r.t. zeil- en motorboten. Jachthaven “De Lemsterpoort”heeft voor vrijwel elk type boot een geschikte ligplek. Er zijn verschillen in lengte en breedte, maar ook in ligging en voorzieningen aan de steiger. Over het algemeen zijn de ligplekken voorzien van water en stroom.

Passantenhaven

Wij zijn een echte “passantenhaven”. Zeil- of motorboten op doorreis, maar ook camper-, caravan- en tentpassanten zijn bij ons van harte welkom! Zij mogen van dezelfde faciliteiten gebruik maken als onze vaste ligplek-leden.

De jachthaven beschikt over een botenkraan om vaartuigen tot 24 ton uit het water te halen, en een mastenkraan voor het strijken & zetten van masten.

Oftewel: zoekt u in de omgeving van Sloten ,Woudsend, Slotermeer, Groote Brekken, Lemmer, Heegermeer, Brandemeer of IJsselmeer een (vaste of tijdelijke) ligplek in een haven, winterstalling of zomerstalling? In een haven die in beweging is en bruist? Dan bent u bij jachthaven “De Lemsterpoort” aan het juiste adres!

[naar pagina faciliteiten]