Caravanstalling

Onze jachthaven biedt caravanstalling en camperstalling aan in een ca. 2.000 m2 grote loods. Deze berging heeft een vlakke betonnen vloer (met vloerverwarming).

In onze caravanstalling staat uw caravan of camper goed beschermd tegen weersinvloeden (geen vorstschade of zonverwering en uitdroging van rubber), vandalisme en diefstal (met toegangscode beveiligde loods, camerabeveiliging, de beheerder woont op het bedrijfsterrein). Dat is goed en veilig voor uw caravan… Daarnaast is het vooral fijn dat u thuis meer ruimte vrijmaakt in de tuin en op de oprit!

caravanstalling-in-friesland

Korte stallingsduur mogelijk

Uw caravan of camper kan bij ons in de zomermaanden (Mei t/m Oktober) ook voor korte duur gestald worden. Wij hanteren een minimum van één maand.

Goedkope prijzen

prijzen-caravanstalling-friesland
prijzen-caravanstalling-friesland

Heeft u bijvoorbeeld een caravan van 6 meter lang (inclusief dissel) en 2,50 breed, betaalt u bij ons € 30 (15m2*€ 2,00) per maand caravanstalling in het zomer-seizoen. Dat is minder dan € 1 per dag!

Aansluiting op stroom, met een eigen stroommeter, is tegen meerkosten mogelijk.

In het watersport-laagseizoen (van Oktober t/m Maart) stallen wij overwegend zeil- en motorboten binnen. In de overige maanden is er royale ruimte beschikbaar voor Caravans en Campers. Voor de wintermaanden bieden we u graag in overleg een alternatief.

Als u er met de camper op uittrekt, mag de auto waarmee u gekomen bent in de caravanstalling worden geparkeerd. We zijn ook met het openbaar vervoer bereikbaar.

Omdat wij bewust goedkope prijzen aanhouden voor de binnenstalling, is het aanbieden van buitenstalling voor ons (nog) niet aantrekkelijk. Wel bieden wij als alternatief om op ons campingveld een zomerstandplaats te huren.

caravanstalling-friesland

Wij zijn gevestigd in het Elfsteden-stadje Sloten (frl.). Dat ligt op de grens van Flevoland/Friesland, dicht tegen de A-wegen aan die u richting Denemarken en Duitsland kunnen brengen. Bekende plaatsen in de directe omgeving zijn Sneek, Lemmer en Heerenveen.

Voor een ruimere indruk van ons bedrijf breng ik graag de fotogalerij en de reviews van eerdere gasten onder uw aandacht .

Heeft u vragen of suggesties?