Caravanstalling

Geplaatst op

Onze jachthaven biedt caravanstalling en camperstalling aan in een ca. 2.000 m2 grote loods. Deze eind 2016 nieuw gebouwde berging heeft een vlakke betonnen vloer (met vloerverwarming).

Korte stallingsduur mogelijk

Uw caravan of camper kan bij ons in de zomer- maanden (Mei t/m Oktober) voor korte duur gestald worden. Wij hanteren een minimum van slechts één maand. Handig om uw caravan rondom uw vakantie niet in uw tuin maar toch dicht bij huis beschikbaar te hebben!

Goedkope prijzen

prijzen-caravanstalling-friesland
Inclusief BTW…

Heeft u een caravan van 6 meter lang (inclu. dissel) en 2,50 breed, betaalt u bij ons € 30 (15m2*€ 2,00) per maand caravanstalling in het zomer-seizoen. Dat is minder dan € 1 per dag!

caravanstalling-in-friesland

In onze caravanstalling staat uw caravan of camper goed beschermd tegen weersinvloeden (geen vorstschade of zonverwering en uitdroging van rubber), vandalisme en diefstal (met toegangscode beveiligde loods, camera- beveiliging en de beheerder woont op het bedrijfsterrein). Dat is goed en veilig voor uw caravan… Daarnaast is het vooral fijn dat u thuis meer ruimte vrijmaakt in de tuin en op de oprit!

Camperstalling

Aansluiting op stroom, met een eigen stroommeter, is tegen meerkosten mogelijk.

In het watersport-laagseizoen (van Oktober t/m Maart) stallen wij overwegend zeil- en motorboten binnen. In de overige maanden is er royale ruimte beschikbaar voor Caravans en Campers. Voor de wintermaanden bieden we u graag in overleg een alternatief.

Als u er met de camper op uittrekt, mag de auto waarmee u gekomen bent in de caravanstalling worden geparkeerd. We zijn ook met het openbaar vervoer bereikbaar.

Omdat wij bewust goedkope prijzen aanhouden voor de binnenstalling, is het aanbieden van buitenstalling voor ons (nog) niet aantrekkelijk. Wel bieden wij als alternatief om op ons campingveld een zomerstandplaats te huren.

caravanstalling-friesland

Op de boten-wasplaats mag u ook uw caravan boenen en schoonspuiten. Een compressor voor het op de juiste spanning brengen van de banden is aanwezig.

Wij zijn gevestigd in het Elfsteden-stadje Sloten (frl.). Dat ligt op de grens van Flevoland/Friesland, dicht tegen de A-wegen aan die u richting Denemarken en Duitsland kunnen brengen. Bekende plaatsen in de directe omgeving zijn Sneek, Lemmer en Heerenveen.

Voor een ruimere indruk van ons bedrijf breng ik graag de fotogalerij en de reviews van eerdere gasten onder uw aandacht .

Heeft u vragen of suggesties?