Wegwerkzaamheden

Het zal onze haven-bezoekers de afgelopen weken vast niet zijn ontgaan dat er flink wordt gewerkt aan de toegangsweg. De hele weg vanaf de entree tot aan de slagboom wordt gerenoveerd.

Het wegdek wordt opgehoogd, geëgaliseerd en weer glad bestraat met de oorspronkelijke klinkers. Ook wordt de riolering vervangen, en de afwatering verbeterd.

Vooruitlopend op deze werkzaamheden hebben we de walbeschoeiing vernieuwd, en voorzien van hardhouten materialen. 

De werkzaamheden vangen  s’ochtends vroeg (om 07:00) aan om de periode van overlast zo kort mogelijk te houden. De verwachting is dat er in totaal drie werkweken nodig zijn, en dat alles er weer netjes bij ligt op vrijdag 26 oktober. Oponthoud zou kunnen ontstaan door slechte weersomstandigheden.

Aan het einde van de werkdag (na 16:00) wordt de open gebroken weg afgedekt met rijplaten, zodat u toch de haven nog met de auto kunt verlaten.

Halverwege de werkzaamheden, tot net voorbij de groene loods, kan de centrale parking weer worden bereikt.

De havengasten die vooraan parkeren raden we aan om er bij het parkeren op te letten dat uw voertuig  niet klem kan worden gezet door dagjesmensen die een terrasje in Sloten komen pakken.

Alle boten die deze  weken uit het water worden getakeld, voor winterstalling op het voorste parkeerterrein,  worden tijdelijk geparkeerd op  de centrale tweede parking . U kunt daar uw boot klaarmaken voor de winter. Zodra het nieuwe wegdek het toelaat zullen wij die boten verplaatsen naar hun definitieve winterplek.

 

Heeft u vragen? Mist u dingen? Of heeft u juist een mooie suggestie? Laat het ons weten!