Jachthaven

Jachthaven “De Lemsterpoort” is een gezellige haven gevestigd in Sloten (Friesland).

Dat historische stadje vormt een ideale uitvalsbasis voor verschillende vaargebieden. zoals het Slotermeer en De Grote Brekken (binnen 30 minuten te bereiken). Lemmer, Heegermeer, Tjeukemeer en het IJsselmeer zijn in hooguit 60 minuten te bereiken.

Ligplaatsen

Onze haven beschikt over 300 vaste ligplaatsen en 50 ligplaatsen voor bootpassanten. Wij bieden tevens winterstalling en hebben een fulltime technisch medewerker in loondienst, met 13 jaar technische werkervaring i.r.t. zeil- en motorboten. Jachthaven “De Lemsterpoort”heeft voor vrijwel elk type boot een geschikte ligplaats. Er zijn verschillen in lengte en breedte, maar ook in ligging en voorzieningen aan de steiger. Over het algemeen zijn de ligplaatsen voorzien van water en stroom.

Passantenhaven

Wij zijn een echte “passantenhaven”. Zeil- of motorboten op doorreis, maar ook camper-, caravan- en tentpassanten zijn bij ons van harte welkom! Zij mogen van dezelfde faciliteiten gebruik maken als onze vaste ligplaats-leden.

De jachthaven beschikt over een botenkraan om vaartuigen tot 24 ton uit het water te halen, en een mastenkraan voor het strijken & zetten van masten.

Oftewel: zoekt u in de omgeving van Sloten ,Woudsend, Slotermeer, Groote Brekken, Lemmer, Heegermeer, Brandemeer of IJsselmeer een (vaste of tijdelijke) ligplaats, winterstalling of zomerstalling? Dan bent u bij jachthaven “De Lemsterpoort” aan het juiste adres!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.